Wandelen voor het goede doel 2024

Zo’n 192 huisdieren van baasjes die het financieel moeilijk hebben krijgen dankzij de Dierenvoedselbank Noord-Limburg toch elke dag en gevuld voederbakje. De organisatie voorziet zo’n 150 honden, een 30-tal poezen en enkele hamsters en cavia’s van eten. Maar ook de vzw zelf heeft het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Steeds meer baasjes doen immers beroep op hun diensten.

Dus hebben ze een wandeling georganiseert om aan geld te raken.

Ook de speurvereniging Beagle@Work zakte met negen leden naar Bree af om aan de wandeling deel te nemen. “Als hondenliefhebbers willen we natuurlijk ook ons steentje bijdragen”, zeggen Mieke Wouters van Beagle@Work. “En het is ook gewoon een plezante activiteit om aan deel te nemen, zowel voor onze honden als voor onszelf. Na de wandeling gaan we hier dan ook met veel plezier nog een hapje eten om de kas van de Dierenvoedselbank te spekken.

Bekijk hier het artikel in Het Belang Van Limburg: https://www.hbvl.be/cnt/dmf20240225_97310742

Gepubliceerd op 12 maart 2024

Andere berichten

Beaglewandeling 2024

Beaglewandeling 2024

Beagle@Work organiseert voor de vijfde keer een beaglewandeling in de prachtige bossen van Opglabbeek/Oudsbergen in Limburg (BE).

Lees meer
Wandelen voor het goede doel 2024

Wandelen voor het goede doel 2024

Zo’n 192 huisdieren van baasjes die het financieel moeilijk hebben krijgen dankzij de Dierenvoedselbank Noord-Limburg toch elke dag en gevuld voederbakje. De organisatie voorziet zo’n 150 honden, een 30-tal poezen...

Lees meer
Beaglewandeling 2023

Beaglewandeling 2023

Beagle@Work organiseert voor de vierde keer een beaglewandeling in de prachtige bossen van Opglabbeek/Oudsbergen in Limburg (BE).

Lees meer