Verkenning wandeling 21 mei 2018

Verkenning wandeling 21 mei 2018

Ons team is vandaag de wandeling al eens gaan verkennen die we op 21 mei organiseren. We hebben tijdens deze proefwandeling de puntjes op de i gezet voor Pinkstermaandag. De Beagles hebben zich nu ook eens op een andere manier leren kennen, omdat ze anders vrij gefocust zijn op het zoekwerk. Dat resulteerde in spelende, rennende Beagles die hier en daar ook wel eens een modderpoel opzochten. De Beagles trainen de komende weken gedreven verder, zodat ze een goede demonstratie zullen kunnen geven op hun grote dag.

De voorziene wandeling is ongeveer 6km lang en neemt afhankelijk van je tempo tussen 1 en 2 uur in beslag. Vandaag is er bekeken waar we pijlen moeten voorzien op de route, en of er nog andere aandachtspunten zijn waar we een oplossing voor moeten verzinnen. Het bleek een mooie wandeling in het groen, waarbij 90% over onverharde wegen is. Indien je komt meedoen, hou er dan rekening mee dat de route niet zo geschikt is voor kinderwagens.

Meedoen aan de wandeling?

Heb je zin om mee te komen wandelen, of om onze Beagles eens aan het werk te zien tijdens hun speurwerk? Kom dan zeker eens kijken op 21 mei 2018 op de Derbyclub in Opglabbeek. Wil je daarbij nog een leuke sleutelhanger ontvangen van je viervoeter, schrijf je dan op voorhand in.

Je kan ons ook volgen op onze nieuwe Facebook-pagina Beagle At Work.